Свежа замрзната риба

Ослиќ

Свежо замрзнат ослиќ во пакување од 800гр.

Ослиќ филети лист

Свежо зармзнати  ослиќ филети лист во пакување од 500 гр.

Ослиќ роло филети

Свежо замрзнати ослиќ роло филети во пакување од 600гр.

Скуша

Свежо замрзната скуша во пакување од 1кг.

Харинга

Свежо замрзната харинга во пакување од 1кг.

Папалини

Свежо замрзнати папалини во пакување од 800гр.

Лосос котлети

Свежо замрзнати лосос котлети во пакување од 600 гр.

Шкрапина

Свежо замрзната шкрапина во пакување од 1кг.

Панга филети

Свежо замрзнати панга филети во пакување од 1кг.

Лосос котлети кохо

Свежо замрзнати лосос котлети кохо во пакување од 800гр.

ДИВ АЛАСКА ЛОСОС

Свежо замрзнат див аласка лосос

ПАСТРМКА СО БЕЛО МЕСО

Свежо замрзнати пастрмка во пакување од 600 гр.

Плодови на морето

ЛАДНО ЧАДЕН ЛОСОС

Ладно чаден лосос во пакување од 100 и 200гр.

СЕЦКАНА ЛИГЊА

Замрзната сецкана лигња во пакување од 500гр.

 

ЧИСТЕНА ЛИГЊА

Замрзната чистена лигња во пакување од 500гр.

СУРИМИ СТАПЧИЊА

Замрзнати сурими стапчиња во пакување од 250гр.

СУРИМИ ЈАСТОГ

Замрзнат сурими јастог во пакување од 280гр.

 

СУРИМИ РАКЧИЊА

Замрзнати сурими ракчиња во пакување од 250гр.

ЧИСТЕНИ ШКОЛКИ

Замрзнати чистени школки во пакување од 400гр.

ЧИСТЕНИ ЦЕЛИ РАКЧИЊА

Замрзнати чистени цели ракчиња во пакување од 400гр.

КОКТЕЛ ОД МОРСКИ ПЛОДОВИ

Коктел од замрзнати морски плодови во пакување од 400гр.

ЧИСТЕНИ РАКЧИЊА

Замрзнати чистени ракчиња во пакување од 400гр.

Пушена скуша

ЧАДЕНА СКУША

Чадена скуша во пакување до 200гр.

ЧАДЕН САВОРИН

Чаден саворин во пакување од 200гр.

ЧАДЕН ЛОСОС

Чаден лосос 1-2 кг.

Свежа риба

Бранцин

Орада

Атлантски Лосос

Црвена Орада

Мали црвени ракчиња

Барбун

Риба Ковач

Турбот

Ригести ракчиња

Камбала

Сардини

Инчуни

Голем октопод

Мал октопод

Туна

Ципал

Голема лигња

Морска храна

ШКАМПИ

ЈАСТОГ

ЦЕЛИ ЦРВЕНИ РАКЧИЊА

ЦЕЛИ РАКЧИЊА ТАЈГЕР

ОКТОПОД

ЛИГЊА ПАТАГОНИКА

СИПА ЧИСТЕНА

ЧИСТЕНИ ШКОЛКИ

ШКОЛКИ СО ЕДЕН КАПАК

ШКОЛКИ-ДВОЕН КАПАК

ШКОЛКИ ВОНГОЛИ

СКАЛОПС ШКОЛКИ

Пакувани производи

РИБИН СТЕК

ФРОСТА - Рибин Стек

100 Риба

РИБИНИ ПРСТИ

Рибини прсти во пакување од 250гр.

СТАПЧИЊА ОД ЛИГЊА

Стапчиња од лигња во пакување од 250гр.

ТРКАЛЦА ОД ЛИГЊА

Тркалца од лигња во пакување од 345гр.

РИБИНИ ОДРЕЗОЦИ

Панирани Рибини одрезоци во пакување од 400гр.

РИБИНИ БУРГЕРИ

Рибини бургери во пакување од 1,5 кг.

Пилешки производи

ПИЛЕШКИ МЕДАЉОНИ

ДОС ПОЛОС

Панирани пилешки медаљони

ПИЛЕШКИ МЕДАЉОНИ

ДОС ПОЛОС

Панирани пилешки медаљони

ПИЛЕШКИ КРИЛЦА

ДОС ПОЛОС

Печени пилешки крилца

Пилешки Крилца

ДОС ПОЛОС

Печени пилешки крилца

ПИЛЕШКИ ФИЛЕТИ

ДОС ПОЛОС

Пилешки филети - кордон блу

ПИЛЕШКИ КОПАН

Пилешки копан 900гр.

КОПАН СО НАДКОПАН

Пилешки копан со надкопан 1кг.

ПИЛЕШКИ КРИЛЦА

Пилешки Крилца 900гр.

ПЕЛЕ ГРИЛ

Цело пиле - грил 1,1 - 1,2 кг.

Други производи

ОВЧИ КАШКАВАЛ

Природен овчи кашкавал - Алпина Деј

МЕШАН КАШКАВАЛ

Природен мешан кашкавал - Алпина Деј

ОВЧО СИРЕЊЕ

Природно овчо сирење - Алпина Деј

МАСЛИНОВО МАСЛО

Равика - екстра вирџин маслиново масло

ПРИРОДНИ МАСЛИНКИ

Природни маслинки во пакување од 400гр.

МАСЛИНКИ ЦРНИ

Маслинки црни 91-100 / 231-260

МАСЛИНКИ БЛОНД

Маслинки блонд 91-100 / 260-290

МАСЛИНКИ КАЛАМАТА

Маслинки каламата 181-200 / 260-290

МАСЛИНКИ ЗЕЛЕНИ

 Маслинки зелени 91-100 / 260-290

ПРЕДЛОГ РЕЦЕПТ

Зачинети филети од ослиќ

ЗАНИМЛИВОСТ

АТЛАНТСКА ХАРИНГА

Clupea harengus