РЕЦЕПТИ

Подпечена цела лигња со чили и нане

Печена скуша со тиквички и салата од грав

Папалини со сос од рен

Печени (грил) котлети од ајкула

Печен лосос со млада брокула и сос од инчуни и рузмарин

Зачинети филети од ослиќ

ПРЕДЛОГ РЕЦЕПТ

Печена скуша со тиквички и салата од грав

ЗАНИМЛИВОСТ

РАК

Carcinus maenas