Панга филети

ГОЛЕМИНА:
120-220 / 220гр.+

 

ПОТЕКЛО:
Виетнам

 

ПАКУВАЊЕ:
800гр.

 

КАРТОН:
15 x 800гр.

 

ШИФРА:
0100607

ПРЕДЛОГ РЕЦЕПТ

Папалини со сос од рен

ПАПАЛИНА

Sprattus sprattus