ЛАДНО ЧАДЕН ЛОСОС

ПОТЕКЛО: Норвешка


ПАКУВАЊЕ: 100 и 200гр.


КАРТОН: 12 x 100гр. / 12 x 200гр.


ШИФРА: 110020 / 110025