Лосос котлети кохо

ГОЛЕМИНА:
60-120 / 200гр.

ПОТЕКЛО:
Чиле

 

ПАКУВАЊЕ:
800гр.±10%

 

КАРТОН:
5/6кг.

 

ШИФРА:
0100720

ПРЕДЛОГ РЕЦЕПТ

Печени (грил) котлети од ајкула

АЈКУЛА

Prionace glauca