ЛИГЊА ПАТАГОНИКА

ПОТЕКЛО: Фокландски острови


ГОЛЕМИНА: 7-9 цм / 9-12 цм

ПРЕДЛОГ РЕЦЕПТ

Подпечена цела лигња со чили и нане