ПАСТРМКА СО БЕЛО МЕСО

ПОТЕКЛО:
Босна и Херцеговина


ПАКУВАЊЕ:
±600 гр.±10 кг.

   
ШИФРА:
0107013

ПРЕДЛОГ РЕЦЕПТ

Печен лосос со млада брокула и сос од инчуни и рузмарин

ЛОСОС

Salmo salar