Лосос котлети

ГОЛЕМИНА:
60-120 / 200гр.

 

ПОТЕКЛО:
САД / Канада

 

ПАКУВАЊЕ:
600гр.

 

КАРТОН:
10 x 600гр.

 

ШИФРА:
0100704

 


Нутрициски вредности (100g):


Вода:    68,0 g

 

Калории:    190 kcal

 

Протеини:    17,8 g

 

Маснотии:    13,2 g

 

Омега 3:    1,8 mg