ЧИСТЕНА ЛИГЊА

ПОТЕКЛО: Индија


ПАКУВАЊЕ: 500гр.


КАРТОН: 9 x 500гр.


ШИФРА: 0109011

ПРЕДЛОГ РЕЦЕПТ

Подпечена цела лигња со чили и нане

ЛИГЊА

Loligo vulgaris