ЧИСТЕНИ ЦЕЛИ РАКЧИЊА

ПОТЕКЛО: Индија


ПАКУВАЊЕ: 400гр.


КАРТОН: 12 x 400гр.


ШИФРА: 0109004

КОЗИЦА

Palaemon serratus