КОКТЕЛ ОД МОРСКИ ПЛОДОВИ

ПОТЕКЛО: Индија


ПАКУВАЊЕ: 400гр


КАРТОН: 12 x 400гр.


ШИФРА: 010900

 

КОЗИЦА

Palaemon serratus