СЕЦКАНА ЛИГЊА

ПОТЕКЛО: Индија


ПАКУВАЊЕ: 500гр.


КАРТОН: 9 x 500гр.


ШИФРА: 0109036

 

ЛИГЊА

Loligo vulgaris