ЧИСТЕНИ ШКОЛКИ

ПОТЕКЛО: Чиле


ПАКУВАЊЕ: 400гр.


КАРТОН: 12 x 400гр.


ШИФРА: 0100976

ШКОЛКИ

Perna canaliculus