Ослиќ роло филети

ГОЛЕМИНА:

60-120 / 200гр..


ПОТЕКЛО:

Аргентина


ПАКУВАЊЕ:

600гр.


КАРТОН:

10 x 600гр.


ШИФРА:

0100605

 

 

Нутрициски вредности (100g):

Вода: 79,0 g

Калории: 92kcal

Протеини: 18,0 g

Маснотии: 2,2 g

Омега 3: 0,4 mg

ПРЕДЛОГ РЕЦЕПТ

Печен лосос со млада брокула и сос од инчуни и рузмарин

ЛОСОС

Salmo salar