ЗА НАС

Метро а.д. е една од водечките компании во регионот специјализирана за производство, складирање и дистрибуција на замрзната риба .....

ПРОИЗВОДИ

Големиот избор на производи кои Метро а.д. Cкoпje секојдневно ги прави достапни на потрошувачите во сите поголеми маркети низ државата .....

РЕЦЕПТ НА ДЕНОТ

Зачинети филети од ослиќ

КАПАЦИТЕТИ И ДИСТРИБУЦИЈА

Складирањето на производите се одвива во најсовремен ладилник со капацитет од 2500 тони, изграден...

ПОЛИТИКА НА КВАЛИТЕТ

Одговарајќи на потребите на потрошувачите Метро а.д. секогаш настојува на создавање на вредности....

ЗАНИМЛИВОСТИ

ОКТОПОД

Octopus vulgaris